De incoherència a incoherència i tiren perquè els hi dona la gana

Pareix com si a l’Ajuntament de Sant Llorenç es provàs d’anar superant a veure qui la fa més grossa.

Aquesta vegada li ha tocat a uns contenidors de la “reformada” avinguda Baladres de Sa Coma.

Aquests diposits de reciclatge i fems han estat situats -qui sap per què- al un dels dos carrils d’aquesta concorreguda via, no sense fer el que ja s’ha convertit en la imatge de marca de l’equip de govern llorencí, un drls seus tipics revolts-embut-provoca-embossos.

A partir d’ara i per obra i gràcia de l’equip de govern els veinats s’hauran de jugar la vida per una cosa tan quotidiana com és haver d’anar a tirar les escombraries.

Tan difícil era posar-los al costat dels aparcaments!!!

 

6 comentaris a “De incoherència a incoherència i tiren perquè els hi dona la gana

 1. El problema són els nous camions que agafen els contenidors per la dreta, i com que no han fet doble sentit al carrer Liles… els camions entren per Baladres i han hagut de fer aquest perillos nyap.

  Volem doble sentit al carrer Liles!!!!!!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +2 (de 2 vots)
  • Leni, si els camions de la concessionaria només poden carregar els contenidors per la dreta no ha de ser problema dels usuaris, si més no fins a aquest punt.
   La imatge que dona a qui veu la situació d’aquests contenidors és horrible, com tu bé dius un nyap i dels grossos, però el que encara és pitjor és la perillositat que comporten per als usuaris.
   Estic segur que hi ha altres llocs millors per col·locar aquests contenidors, com també estic segur que es trobarà la sol·lució a aquesta ridícula situació abans que ho haguem de lamentar.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: +2 (de 2 vots)
 2. Tant com reforma…. Pareix nomes han volgut beneficiar a cert hotel…. I lo de sa direcció o sentit unic, embulla de collons, no saps si te vendrà qualqú de davant o no, i a jo m’en va sortir un de davant

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +3 (de 3 vots)
 3. Potser pugui estar més ben fet, però els comentaris que feis pareixen una mica exagerats.. no me pareix tan perillos com vosaltres insinuau

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: -3 (de 5 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada