Beques per a transport d’alumnat de batxillerat i graus formatius

L’Ajuntament de Sant Llorenç concedirà beques per al transport escolar de batxiller i graus formatius d’estudiants empadronats al terme municipal. En total disposa d’una partida pressupostària de 10.000 euros.

Les sol·licituds de beca s’hauran de dirigir al departament d’intervenció de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar i s’hauran de presentar, juntament amb la documentació requerida, al Registre General Municipal de l’Ajuntament o a les delegacions de Son Carrió i de sa Coma.

El termini de presentació de sol·licituds és fins el 29 de setembre de 2017. Les sol·licituds presentades posteriorment a aquesta data seran preses en consideració segons les disponibilitats pressupostàries existents.

L’import de les beques serà de 0,095 euros per Km i dia. Per concedir la subvenció es tendrà en compta el quilometratge existent entre el nucli de població de l’estudiant i el centre d’estudis, i es comptarà que un curs escolar és de 176 dies lectius. La subvenció concedida no podrà excedir de  665 euros per alumne.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada