Granots d’Or 2017

T’encanta fer vídeos? Tens un actor/actriu amagat dins teu i no saps com manifestar-ho?

Aquesta és la teva: vos presentam els GRANOTS D’OR!

Un concurs de curtmetratges innovador, un esdeveniment que no et deixarà indiferent. L’oportunitat perfecta per passar un vespre agradable i (molt) divertit després d’una setmana festiva molt dura. Serà una simulació dels mítics ‘Golden Globes’, és a dir, comptarem amb una cerimònia en la que hi estaran presents tots els elements imprescindibles: estrelles de cine (actors i actrius dels curtmetratges), estora vermella, photocall, sopar, presentadors, exposició dels curtmetratges i premis/mencions especials.

T’ho perdràs? Jo no ho faria!

➖ Com participar?

Molt fàcil. Heu de seguir dues passes:

  1. Heu de realitzar un curtmetratge/montatge de vídeo (màxim 5 minuts) de qualsevol tipus (anunci, película, sketch, vine, etc.) i ens l’has de fer arribar abans del 7 d’agost. Hi ha dues formes: ens entregues l’arxiu a partir d’un USB o el puges a alguna plataforma online (YouTube o Vimeo) i ens passes l’enllaç o link.

  2. Heu d’emplenar el formulari d’inscripció al sopar de gala que publicarem més endavant. En aquest formulari inscriureu al vostre grup (no és obligatori que tothom hagi participat al vídeo, recordau que un curtmetratge no és únicament el que surt a la pantalla).

➖ Quan i on es durà a terme?

Es tracta d’un esdeveniment de les festes patronals de Sant Llorenç (el darrer per ser exactes) i es durà a terme el dia 15 d’agost (dimarts) a l’estació.

➖ Què guany si hi particip?

Moltes coses.
Per començar, estàs convidat al sopar de gala de la cerimònia (això sí, s’ha de pagar), el qual consistirà en un catering que haurem contractat prèviament. Ah, i molt important: obligatori venir d’etiqueta, és a dir, mudaaats!

En segon lloc, entres dins el concurs de curtmetratges i tens la possibilitat de guanyar uns dels varis premis/mencions que oferirem. Pensau que no tendrem un únic premi, sinó que també hi haurà mencions especials (millor actor/actriu principal i secundari, millor banda sonora, etc.) i que no tots els obsequis seran materials.

I en tercer lloc, tendràs la diversió assegurada.

➖ Com s’elegirà el guanyador?

Els premis als millors curtmetratges es decidiran a la mateixa cerimònia a partir de la votació del públic i la del jurat.

En canvi, les mencions especials ja vendran establertes prèviament per l’organització.

➖ Si no faig vídeo, puc venir a sopar?

Sí que pots venir. L’única condició és que hagis participat d’alguna manera amb el curtmetratge o estiguis relacionat amb el grup inscrit/autor del vídeo.

➖ Si no faig vídeo ni vénc al sopar, puc venir a veure la cerimònia?

Efectivament. Hi haurà un espai reservat al públic que no ha paricipat de forma directa. Això sí, heu de tenir clar que no sereu protagonistes ni formareu part de l’espectacle.

Si teniu qualsevol altre dubte, basta ens ho demaneu per aquí.

Sabem que editar un curtmetratge no és fàcil, però heu de tenir clar que el més important no és el resultat final o la qualitat del mateix, sinó el que comporta el procés d’elaboració (rialles i bons moments en grup) i que al final poguem riure tots junts per acomiadar les festes.

Va, animau-vos que mos queda un meset! 

7 comentaris a “Granots d’Or 2017

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada