Bones notícies (a la fi) pel petit empresari de la construcció pel que fa a l’obra pública

La Unió Europea obligarà a partir d’ara a fragmentar tots els contractes per tal que les petites i mitjanes empreses de l’estat tinguin l’opció de licitar per obres a les quals, amb les condicions que hi havia fins ara, només podien accedir les grans empreses. De fet, fins ara 10 empreses aconseguien el 70% dels contractes d’obra pública d’arreu d’Espanya.

Què vol dir això?

Per exemple l’Espai 36 sortia a licitació conjuntament l’obra civil, la instal·lació elèctrica, les butaques, els elements de decoració… Així aconsseguien unes xifres que dificultaven l’accés de petites empreses, ja que no tenien la calificació econòmica adient, qualificació que establia l’estat.

A partir d’ara les administracions estaran obligades a fragmentar les licitacions obrint la porta així a les petites i mitjanes empreses que en principi se n’haurien de veure afavorides amb aquesta nova mesura.

Podeu trobar més informació a aquest enllaç.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada