Democràcia!

Avui, a les dotze, a la Plaça de l’Ajuntament, el grup d’un centenar de persones, ha expressat amb la seva presència i posteriors aplaudiments, el més absolut rebuig a la desproporcionada violència aplicada per l’Estat Espanyol contra el poble català.
Una reacció local ben extraordinària, tant pel número de persones com per la immediatesa de l’acció (mitja hora).

Na Clara Santandreu, ha fet un petit manifest referit a l’atac, directe i contundent, que l’actuació policial representa vers la lesió dels Drets Fonamentals de tota persona humana.

Hi ha una vella dita mallorquina que assenyala que “qui alça la mà perd la raó”. Tota la possible raó que digués que té el Govern Central, l’ha perduda amb les indiscriminades bales de goma i porrades a gent pacífica que, tan sols, volia votar per expressar la seva opinió en relació a un posicionament que els afecta directament.

 

 

Un comentari a “Democràcia!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada