He nacido para verte sonreír

Auditòrium Sa Màniga (Cala Millor)
Dissabte, 9 de desembre, 19.30 h
He nacido para verte sonreír
Teatro de la Abadía (Madrid)
Amb Nacho Sánchez i Isabel Ordaz (actriu a Aquí no hay quién viva i La que se avecina)
Durada: 1 h 20 min
Entrada: 15 €

Una mare s’acomiada del seu fill mentre esperen el pare, que vendrà a cercar-los tot d’una per partir a un llarg viatge. De qualque manera el fill ja se’n va anar fa temps: es va tancar en si mateix, en una càpsula d’hermetisme. El pare l’ha de dur a un hospital i l’ha de deixar internat perquè es curi del seu trastorn mental.

En aquest temps d’espera, sa mare cerca paraules per acomiadar-se, sense rebre cap resposta de part del jove. Els records la colpegen, insistents, evocant així davant seu i davant el públic la història d’una dona desesperada, una dona que ha nascut únicament per veure somriure el seu fill. Un fill que no només no somriu, sinó que roman absent, fuit, o que potser habiti un món inaccessible per als altres humans.

Xerrada amb la companyia, després de la funció

Obra inclosa dins el Club de Lectura de la Biblioteca de sa Coma. Més informació: abrunet@santllorenc.es

Més informació a: www.samaniga.es

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada