Sabíeu que… (pneumònia)

Cada minut moren dos nins a causa de la pneumònia, segons xifres de l’organització Save the Children, una ONG fundada l’any 1919 que desenvolupa programes relacionats amb la salut la, nutrició, l’explotació laboral infantil, VIH/SIDA, entre d’altres.

La pneumònia és coneguda popularment com pulmonia. És una malaltia infecciosa que ataca els pulmons.

Aquesta malaltia, que afecta principalment a infants menors de cinc anys, i que castiga principalment els nounats, es combat amb antibiòtics. Cada dosi d’antibiòtic val 26 cèntims d’euro. 4 euros és el preu mitjà d’un tractament complet.

 

Un comentari a “Sabíeu que… (pneumònia)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada