El PP de Sant Llorenç recrimina a l’Ajuntament la seva paràlisi davant la nova onada de robatoris

El Partit Popular de Sant Llorenç des Cardassar denuncia i recrimina a l’Ajuntament que segueixi immòbil davant la nova onada de robatoris al municipi; “ja que l’equip de govern no és capaç ni de cobrir les sis places vacants de Policia Local que hi ha en aquests moments al poble”, explica la portaveu popular, Manuel Meseguer.

“La gestió actual al nostre Ajuntament és un autèntic despropòsit. Segueixen immersos en la paràlisi i les queixes dels veïnats es van disparant per moments ja que comença a registrar-se molta inseguretat en el nostre terme municipal”, apunta Meseguer, qui, a més, apunta que ” no pot ser que la incompetència del Pacte estigui passant factura d’aquest manera al nostre municipi”.

Des del Partit Popular de Sant Llorenç des Cardassar retreuen, també, que “malgrat que en els pressupostos municipals per a l’any que ve es disposen de 2 milions d’euros més, no hi ha ni una sola partida extraordinària més que es destini a benestar social , ni a la Unitat Bàsica -que des de fa més de 30 anys no ha estat reformada, ni adequada a les necessitats de la població; especialment en pediatria- ni a cap pla d’Igualtat, quan les nostres dones treballadores ho requereixen “.

Amb tot, Manuela Meseguer, incideix en que “el dia a dia al nostre poble empitjora per moments”. Per tot això, destaca que “des del Partit Popular de Sant Llorenç, vetllam perquè l’Ajuntament no segueixi adormit”.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada