La Selecció de Mallorca encapçala la classificació de la primera jornada del torneig

Ahir capvespre, al camp municipal de Sant Llorenç des Cardassar, es va dur a terme la presentació oficial dels deu equips que participen en la desena edició del torneig internacional U-12 East Mallorca Cup – Cala Millor 2017.

Uns 140 jugadors més els respectius membres del cos tècnic de cada equip s’allotgen, aquests dies, a Cala Millor. “Gràcies al torneig, els hotels de la zona que romanen Oberts durant temporada baixa, han pogut incrementar el nombre de reserves” afirma el president del Consorci Turístic de Cala Millor, Nicolás Bordal.

Just després de la presentació oficial es disputaren un total de sis partits dins aquesta primera jornada del torneig, en la que els màxims golejadors foren els jugadors de la Selecció de Mallorca. Aquests s’imposaren al Cardassar per 11 a 0 i prèviament havien guanyat al Al-Nasr Dubai per 0 a 3.

El partit inaugural, protagonitzat per la Spanish Soccer Emirates Academy i la Real  Sociedad fou molt igualat, però finalment els de Michel Salgado s’imposaren als donostiarres, quedant el marcador 1 a 0.

En la segona tanda de partits, l’enfrontament entre el Leeds United i l’ Atlètic de Baleares va ser un gran partit que es va viure amb emoció fins al final.  Finalment els de Balears aconseguiren empatar a pocs minutos de finalitzar el partit.

 

Resultats de la primera jornada:

 

Spanish Soccer Emirates Academy – Real Sociedad (1-0)

Al-Nasr Dubai – Selecció de Mallorca (0-3)

 

Leeds United – At.Baleares (3-3)

Athletic Slatina – If Brommapojkarna (0-10)

 

Real Sociedad – Serverense (2-0)

Selecció de Mallorca – Cardassar (11-0)

Durant la jornada d’avui es disputaran les primeres classificacions per a les semifinals i finals que es jugaran en el Camp Municipal Ses Eres de Son Servera.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada