Imatge amb text / Text amb imatge

Sempre, sempre, encara que no volguem, estem emetent missatges que els altres, o l’entorn, capten. Sempre, sempre, encara que ens tapem totalment les orelles, i els ulls, estem rebent missatge de les altres persones o de l’entorn. La vida és així.Una idea de Watslawich -sobre una imatge del Caló des Burgit- per donar-li varies voltes.

Un comentari a “Imatge amb text / Text amb imatge

  1. Un exemple d’avui mateix. He anat al “punt verd” , ja estava tancat i a l’exterior tots els contenidors eren verds. Missatge clar de l’empresa que fa la recollida del fems: “en situacions extraordinàries (en aquest cas fora de l’horari laboral), es pot mesclar tot, no cal reciclar”.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: +3 (de 3 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada