Fotos del Festival de les Bandes de Música de Campos i Sant Llorenç des Cardassar

El passat 17 de març, a les 10:30 hores del matí, a l’auditori Sa Màniga es reunien, per primera vegada, els components de les bandes de música de Campos i Sant Llorenç. Començava l’assaig general que reunia per, primera vegada, a les dues bandes per participar juntes al Festival de Bandes 2018.

Les dues bandes havien realitzat assajos separadament del programa del festival amb els seus respectius directors Joan Lainez i Pere Siquier; amb la novetat que per primera vegada les dues bandes, a més de tocar juntes, coneixerien a l’autora de la segona part del programa, Sara Galiana, jove compositora que va venir expressament de València per assistir al festival, ja que les seves obres L’Odissea i Stonage s’estrenaven per primera vegada a Mallorca.

Avui vos oferim unes fotografies de l’assaig i concert. La resta de fotos amb la crónica del festival.


 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada