Gran èxit del Gastromarket i del Maridatge Gastromusical de Pasqua de Tomeu Arbona

Aquest dijous, 22 de març, el Gastromarket ha tornat a rebre un gran nombre de visitants, els quals han pogut passejar pels carrers Major i Rector Pascual i gaudir de les nombroses paradetes, de la visita guiada a l’Església, del concert d’orgue a càrrec de Damià Muñoz i del maridatge gastromusical a càrrec de Tomeu Arbona. 

Els veïnats de Sant Llorenç, però, no han estat els únics en visitar el mercat i la seva oferta gastronòmica i cultural, ja que nombrosos veïns del municipi, els membres de l’Associació de la 3a Edat de Llubí i alguns turistes, també s’han apropat fins al Gastromarket per gaudir d’un matí diferent carregat de gastronomia i cultura.

Sens dubte el mercat de Sant Llorenç s’ha convertit en el punt d’encontre, no només entre la gent del poble i la resta de Mallorca, sinó també on s’ha ofert una gran varietat d’activitats i també en un un espai idoni per adquirir producte local i artesanal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.