Separa l’orgànica, tanca el cercle!

El proper mes de juny, amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, la Direcció Insular de Gestió de Residus del Consell de Mallorca desplegarà una nova campanya de foment de la separació en origen de la fracció orgànica de residus. La campanya consistirà en obsequiar tota la ciutadania interessada amb un poalet de 10 litres de capacitat i també es sortejaran tres compostadors domèstics de matèria orgànica.

Tothom que vulgui un poalet i participar en el sorteig dels compostadors ha de sol·licitar-ho a través de la seu electrònica del Consell de Mallorca. El termini de sol·licitud és de dia 14 a dia 25 de maig. Posteriorment s’enviarà per correu electrònic a tots els peticionaris un missatge confirmant que són beneficiaris del poalet. Finalment, l’obsequi es podrà recollir al centre de serveis Llar de la Joventut (C. General Riera 111 – Palma) entre els dies 4 i 8 de juny, de les 9.00 a les 19.00 hores.

En el cas que us sigui impossible recollir el poalet al lloc indicat, si ho notificau a l’Ajuntament, els tindrem disponibles a l’Ajuntament de Sant Llorenç, a la Delegació de Son Carrió i a la Delegació de Sa Coma, la darrera setmana de maig o la primera setmana de juny.

Més informació a la web del Consell de Mallorca.
 
Enllaç a la seu electrònica on es troba el formulari de sol·licitud del poalet.

Separa l’orgànica, tanca es cercle

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada