Els equips de competició UDance de sa Coma aconseguiren un 1er i un 2on premi a la VI edició del campionat Ibiza Full Dance

Del 6 al 8 de juliol, es va celebrar a Santa Eulària d’Eivissa la «VI edició Ibiza Full Dance 2018». Es presentaren un total de 372 ballarines i ballarins procedents de Mallorca, València, Barcelona, i d’Eivissa, que es varen haver d’enfrontar a un jurat compost per tres professionals internacionals de la dansa urbana: Wolfgang Mwanje, Alvin Moros, i Valerio Lipperi.
El campionat va començar amb una breu introducció sobre els criteris en els quals el jurat anava a basar les seves decisions. El vestuari triat, l’ús de l’espai de l’escenari, la creativitat, la varietat de moviments, les formacions diferents, la sincronització i la tècnica, van ser alguns d’ells. I, abans de donar pas als concursants, els tres jutges van fer una breu demostració del seu talent.
La competició es va organitzar en quatre categories: de parelles mini, infantil, absoluta, i grups de les diferents categories.
L’Escola UDance de sa Coma van presentar quatre grups al campionat celebrat a Eivissa. UWarriors són les més petites de l’escola i s’estrenaren al MOD de competició, tot i que varen competir a una categoria superior a la que corresponia a la seva edat quedaren amb molt bona posició.
La trajectòria de UEingels és la següent: Primera posició al campionat IBIZA FULL DANCE. Primera posició categoria Rookie a la final del Campionat Nacional Vive tu Sueño (estan classificades per anar a Roma a la final Europea al juliol 2019), Terceres categoria Rookie del MOD.
Classificació USouls: 2on Premi al campionat IBIZA FULL DANCE. Primeres categoria Rookie ( classificades per a la final de Roma a la Final Europea al juliol 2019), 4ts al campionat MOD (a 1 punt dels tercers).
UShadows 6ª posició al MOD i 3ª posició a la categoria master-avançat a la final nacional de « Vive Tu Sueño» també classificades per anar a Roma el proper any.
Enhorabona a tots els grups, a les professores, a la coreògrafa Núria Sánchez, i a la directora l’escola Maria Duran, per l’èxit aconseguit.
La propera actuació de totes les alumnes de UDance serà dia 22 de juliol a les Festes de sa Coma 2018, amb l’espectacle de dansa «La Niñera Mágica».

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada