Els equips de competició UDance de sa Coma aconseguiren un 1er i un 2on premi a la VI edició del campionat Ibiza Full Dance

Del 6 al 8 de juliol, es va celebrar a Santa Eulària d’Eivissa la «VI edició Ibiza Full Dance 2018». Es presentaren un total de 372 ballarines i ballarins procedents de Mallorca, València, Barcelona, i d’Eivissa, que es varen haver d’enfrontar a un jurat compost per tres professionals internacionals de la dansa urbana: Wolfgang Mwanje, Alvin Moros, i Valerio Lipperi.
El campionat va començar amb una breu introducció sobre els criteris en els quals el jurat anava a basar les seves decisions. El vestuari triat, l’ús de l’espai de l’escenari, la creativitat, la varietat de moviments, les formacions diferents, la sincronització i la tècnica, van ser alguns d’ells. I, abans de donar pas als concursants, els tres jutges van fer una breu demostració del seu talent.
La competició es va organitzar en quatre categories: de parelles mini, infantil, absoluta, i grups de les diferents categories.
L’Escola UDance de sa Coma van presentar quatre grups al campionat celebrat a Eivissa. UWarriors són les més petites de l’escola i s’estrenaren al MOD de competició, tot i que varen competir a una categoria superior a la que corresponia a la seva edat quedaren amb molt bona posició.
La trajectòria de UEingels és la següent: Primera posició al campionat IBIZA FULL DANCE. Primera posició categoria Rookie a la final del Campionat Nacional Vive tu Sueño (estan classificades per anar a Roma a la final Europea al juliol 2019), Terceres categoria Rookie del MOD.
Classificació USouls: 2on Premi al campionat IBIZA FULL DANCE. Primeres categoria Rookie ( classificades per a la final de Roma a la Final Europea al juliol 2019), 4ts al campionat MOD (a 1 punt dels tercers).
UShadows 6ª posició al MOD i 3ª posició a la categoria master-avançat a la final nacional de « Vive Tu Sueño» també classificades per anar a Roma el proper any.
Enhorabona a tots els grups, a les professores, a la coreògrafa Núria Sánchez, i a la directora l’escola Maria Duran, per l’èxit aconseguit.
La propera actuació de totes les alumnes de UDance serà dia 22 de juliol a les Festes de sa Coma 2018, amb l’espectacle de dansa «La Niñera Mágica».

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.