Josep Massot i Muntaner, Medalla d’Honor de la Xarxa Vives

Les 22 universitats de la Xarxa Vives atorguen les Medalles d’Honor 2018

La Medalla d’Honor és la màxima distinció atorgada conjuntament per les 22 universitats de Catalunya, Illes Balears, País Valencià, Andorra i Catalunya Nord. L’acte de lliurament dels guardons homenatjarà la trajectòria professional i el compromís envers la ciència, la llengua i la cultura del filòleg, editor i historiador, Josep Massot i Muntaner, i de l’historiador i impulsor dels estudis universitaris a Lleida, Manuel Lladonosa i Vall-llabrera.

L’esdeveniment acadèmic i científic més rellevant de final de curs aplegarà els rectors i rectores, membres dels consells de direcció i de diverses àrees acadèmiques de les 22 universitats. L’any passat van ser lliurades a Daniel Bastida i Anthony Bonner. El 2016, van ser Josefina Castellví, Isabel-Clara Simó i Raimon els guardonats.

Un pensament a “Josep Massot i Muntaner, Medalla d’Honor de la Xarxa Vives

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.