Vacances pagades

Freda Jackson, una anglesa que estiuejava a Benidorm, es va queixar perquè en el seu hotel hi havia massa espanyols i, a més, eren molt grossers. Per això exigeix a l’agència de viatges Thomas Cook que, o bé li retorni els dobbers, o bé li pagui unes vacances a un altre llloc.

Jo trob que aquesta senyor té tanta raó que li vessa per damunt el cap. Per això proposaria a l’agència que li proporcioni unes vacances pagades a Punta Ballena, a Magaluf, on estarà voltada de compatriotes seus amb una educació exquisita.

Això sí, que es compri un capell gros, millor si és mexicà, per si de cas a algun anglès li pega la cagarel·la des del balcó del seu hotel, com va passar a principis d’agost.

Qui molt viurà, moltes coses veurà… i llegirà!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada