5 comentaris a “Un toldo de 800.000 pessetes

 1. Pensam que estau entrant dins un debat que si voleu es pot allargar molt, des de l’Ajuntament hem aclarit les declaracions de l’oposició, i aquestes quantitats que hem especificat formen part d’un projecte que recull preus del mercat i que han estat fixats per tècnics experts en la matèria. Aquest projecte forma part de l’embelliment i dinamització del carrer major.
  Si necessitau mes informació no dubteu en apropar-vos a l’Ajuntament i vos ho explicarem ben de gust, així es com feina i milloram!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: -4 (de 12 vots)
 2. Gairebé vuit-centes mil
  ens han fet pagar d’una lona
  i ens fan creure que és tan bona
  com si fos l’or del tèxtil

  I volen fer-ne un espectacle artístic
  volen omplir-ne el major dels carrers
  inclinades com si fos aquacity
  una a s’enendret i l’altra a l’inrevés

  No sé si taparan la claror
  segur que a les cases no hi mancarà aigua
  potser ens ho mereixem per votar un batle
  porrerenc de Son Carrió

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +7 (de 11 vots)
 3. Ciertamente el DEBATE justo acaba de empezar y sin querer entrar a valorar que o cuales son los ” TECNICOS EXPERTOS EN LA MATERIA ” lo que no se puede discutir es que 4.670 euros por toldo / lona deja lugar a duda de que sean ” precios de mercado “.
  4.670 euros por toldo suponiendo que coloquen unos 20 en total me sale un montante nada despreciable de 93.400 euros en una sola actuación sin tan siquiera tener la conformidad de todos y cada uno de los vecinos de esa calle . Así que la afirmación de la regidora de la oposición ( 75.000 euros ) aún se quedaría corta .
  ¿Quieren embellecer y dinamizar de verdad el centro del pueblo ? , Estupendo !!! pero empiecen por lo básico . Las calles aun siguen súcias de las últimas fiestas ( Un poco mas de Kärcher no les vendría mal ) .
  ¿Quieren embellecer el entorno ? Estupendo !!! planten como toca plantas que sean sostenibles y fuertes igual que han hecho en Son Servera en unos maceteros que sean ” legales ” . ( No pueden tener esquinas de 90 grados en la via pública ), poden los árboles con grácia y esmero y sustituyan los que por desgracia estan muertos .

  Me sorprende que no pregunten al pueblo en que quieren que se gaste el dinero público cuando se trata de proyectos que deberian ser participativos . Una caja de ideas sería una buena opción .

  Así con un largo etcetera de ” detalles ” sin tener que gastar enormes sumas de dinero , el entorno ganaria muchisimo , se lo garantizo .

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +5 (de 11 vots)
 4. No veig necesari el toldo, apart de ser carissiisssimmm…. com diu n’Alberto molt bé, hi ha altres coses més necessàries.
  Si volen un poble més hermòs, bastaría cuidar millor els pocs i pobres arbres que hi ha, jardineres, cotxes mal aparcats, etcc i el mal efecte visual que fan les barreres.
  Aquests doblers fan més falta en altres coses….

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +3 (de 5 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada