Carme Garí & Gabriel Fiol del duet Voicello, candidats als Premis de la Música Balear 2018 al «Millor disc de clàssica 2018»

La revista Enderroc amb la col·laboració de l’Obra Cultural Balear i el suport del Govern de les Illes Balears i l’Ajuntament de Palma organitzen la primera edició dels Premis Enderrock de la Música Balear 2018, nascuts amb l’objectiu de reconèixer i donar visibilitat als músics i la producció discogràfica illenca. La gala de lliurament se celebrarà el dimecres 28 de novembre al Teatre Municipal Xesc Forteza de Palma.
Dels 10 finalistes en la categoria Clàssica. Destacar el duet Voicello format per Carme Garí & Gabriel Fiol amb el seu excel·lent disc Voicello, enregistrat als Estudis Ona de Bunyola el setembre de 2017, un disc que els ha duit a fer una gira aquesta estiu per les Illes Balears, Italià, Anglaterra, i Lisboa amb un gran èxit de públic i crítiques. La darrera actuació de Voicello de la gira d’estiu es va celebrar al marc incomparable de l’Església Nova de Son Servera, on els nombrosos assistents van gaudir d’una nit màgica i un concert únic i especial. Va ser sens dubte la millor actuació de la gira de «Crossorver Opera Pop» que Vociello ha fet aquest estiu per diferents pobles de les Illes Balears.
Informació Premis
A la gala dels Premis, es faran actuacions i estrenes en directe amb la participació de músics.
En las seva primera edició durant la gala dels Premis de la Música Balear es farà lliurament d’un total de quinze guardons, dividits en dues tipologies, premis de la crítica i premis de la votació popular.
Optaran als premis tots els discos d’artistes balears publicats en qualsevol format gravats, entre el setembre de 2017 i l’agost del 2018, en les categories de pop-rock, músiques urbanes, cançó d’autor, folk, jazz i clàssica.
Els premis de la crítica inclouran el Premi d’Honor, el Premi a la Trajectòria, el Premi al millor disc de l’any i el Premi al grup revelació. L’elecció dels discos i artistes elegits en aquesta tipologia a anat a càrrec de periodistes i professionals de la música i de les entitats organitzadores de les Illes Balears.
D’altra banda, els 11 premis de votació popular constaran de les següents categories: Millor artista de l’any, Millor disc de pop-rock, Millor disc de músiques urbanes (rap i electrònica), Millor disc de folk i noves músiques, Millor disc de cançó d’autor, Millor disc de jazz, Millor disc de clàssica, Millor disc en llengua no catalana, Millor cançó, Millor directe i Millor disc revelació.
Els premis de votació popular tindran dues fases de votació. La primera volta va començar el dijous 27 de setembre a través del web Premismusicabalear.cat i estarà oberta fins al proper dijous 18 d’octubre. Es pot votar a http://www.enderrock.cat/premismusicabalear .
En la segona (i darrera) fase de votació, els finalistes seran només els tres artistes més votats en cada categoria. Els resultats finals de la votació popular es donaran a conèixer durant la gala d’entrega dels Premis de la Música Balear al Teatre Municipal Xesc Forteza el 28 de novembre de 2018.
El duet Voicello són sens dubte uns grans candidats dignes mereixedors del Premi. Voicello al seu disc combina molt bé el violoncell especial de Gabriel Fiol, amb la veu de Carme Garí que té una formació de cant líric. Sort Amics!.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.