Avisos de l’Ajuntament: Retorn de material, Ajudes per a explotacions agràries i ramaderes, Servei d’ajuda psicològica

Apreciats veïns i veïnes,

📣 Per solidaritat amb tots, una empresa ens va prestar, per fer la neteja dels desastres de les pluges que van afectar el nostre municipi, 10 karchers amb els seus corresponents endolls i allargadors. Actualment només s’ha retornat a l’Ajuntament 1 d’aquestes karchers.

Per tal de poder tornar-les al propietari necessitem que els que tinguin alguna d’aquestes karchers la retornin com més aviat millor a l’Espai 36.

Gràcies per la vostra col·laboració. 🙌🏼

 

Ajudes per a explotacions agràries i/o ramaderes afectades

Totes aquelles persones que disposin d’explotacions agràries i/o ramaderes, afectades per les inundacions al Llevant, o bé estiguin subjectes a subvencions de la PAC, podran sol·licitar les ajudes pertinents abans de divendres 9 de novembre de 2018 al Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) de Manacor (via Portugal, 41).

A continuació us adjuntem l’enllaç corresponent on hi trobareu tota la informació i els documents a presentar sobre les declaracions dels danys pròpiament dites.

http://www.caib.es/govern/sac/fitxa.do?codi=3528923&coduo=3229&lang=ca

Ajudes per a explotacions agràries i/o ramaderes afectades

 

S’activa un servei post-emergència per a donar suport psicològic als afectats per la torrentada que ho necessitin

Des de la direcció general de menors i família, de la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació, i amb col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Llorenç, s’informa que a partir del pròxim dilluns 29 d’octubre s’activarà un servei post-emergència de psicologia per a totes aquelles persones afectades per la torrentada que ho necessitin.

Així, per a poder fer servir aquest servei s’haurà de demanar cita prèvia enviant un correu a copib@cop.es facilitant el vostre nom, adreça, telèfon i edat. En cas de no poder enviar directament el correu, podeu dirigir-vos a l’Espai 36, des d’on us sol·licitaran la cita. Una vegada demanada, es posaran en contacte amb vosaltres per concretar dia i hora del servei, que podreu utilitzar de forma de totalment gratuïta.

És necessari recordar la importància d’atendre les nostres reaccions emocionals i prestar atenció a aquestes després de viure una tragèdia com la viscuda. Especialment hem d’estar atents si aparèixer reaccions i símptomes com la tristesa, ràbia, por, culpa, temors, desesperança, canvis en l’estat d’ànim, enfado, irritabilitat, ansietat, preocupacions persistents… En tots aquests casos, i també si presenteu reaccions físiques com nàusees o fatiga; reaccions cognitives com negació del que ha passat, desorientació o manca de concentració o veieu canvis en el vostre comportament sou un bon cas per a acudir a aquest servei.

S’activa un servei post-emergència per a donar suport psicològic als afectats per la torrentada que ho necessitin

 

Un comentari a “Avisos de l’Ajuntament: Retorn de material, Ajudes per a explotacions agràries i ramaderes, Servei d’ajuda psicològica

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada