La regidora Catalina Ferrer deixa la seva acta de regidora

A la noticia que podeu llegir tot seguit del “Diario de Mallorca” i que parla del darrer plenari de l’ajuntament, que per cert continua sense anunciar-los d’ençà fa estona (com a mínim a la premsa local), s’hi anuncia que l’ajuntament preveu més de 12 milions d’euros en millores via un crèdit extraordinari que esperen que sigui cubert per les administracions estatal, illenca i mallorquina, quelcom previsible donada la situació després de la torrentada.
És en el darrer paràgraf de la notícia, a on s’anuncia de la sobtada renúncia del càrrec de la regidora pel PP, Catalina Ferrer, que segons esmenta el diari “es dedicarà a l’arxiu i la salvaguarda del patrimoni, la història, de Sant Llorenç.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada