Primera Comunió de Martina Matamales i Caterina Riera a l’Església de Santa Maria de sa Coma

El passat dia 11 de novembre, Martina Matamales Santandreu, va rebre la Primera Comunió a l’Església de Santa Maria de sa Coma de mans del rector Fra Pere Vallespir, i el diumenge següent dia 18 de novembre, també rebé la Primera Comunió na Caterina Riera Llodrà, que a més va complir els 9 anys.

Les dues són nines molt alegres i estimades per la seva família i tots els amics que tenim la sort de conèixer-les. Na Martina viu a Sant Llorenç i des de que va néixer passa els estius amb els padrins materns a sa Coma, que són veïns nostres. I na Caterina viu a sa Coma, també som veïns, i passa molts de caps de setmana a ca sa padrina llorencina.
Vull aprofitar aquesta ocasió tan especial per felicitar amb nom propi, i de la nostra família, a les nines i les seves respectives famílies per haver pogut celebrar amb alegria un dia tan especial, després de les tràgiques circumstancies que patiren per la torrentada del passat 9 d’octubre.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada