El mejor humor de Yllana (Madrid)

AUDITÒRIUM SA MÀNIGA
Divendres, 23 novembre, 20.30 h.
EL MEJOR HUMOR DE YLLANA (MADRID)
Durada: 1 h 30 min.
13 €.

Podeu comprar les vostres entrades i triar les localitats a: www.samaniga.es

25 anys. 26 espectacles. Actuacions a més de 40 països i prop de dos milions d’espectadors. Rialles, provocació, gestos, mims i teatre. Les riallades més canalles que provoca la companyia Yllana. Allò que va començar l’any 1991 essent una companyia de teatre sense paraules, barruda i transgressora, avui s’ha convertit en tota una marca i en un referent de la teatralitat pura. Yllana celebra aquests 25 anys amb El millor humor d’Yllana, un espectacle que recull els seus millors 25 esquetxos i gags, i on no falten els divertidíssims ‘Muu!’, ‘666’, ‘Star Trip’, ‘Brokers’ o ‘The Gagfather’.

Un pensament a “El mejor humor de Yllana (Madrid)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.