12 comentaris a “Què en trobau?

 1. No m’agrada la idea. Personalment, penso que aquest canal de televisió (Tele 5), va a la recerca del “morbo”, com podem veure a tots els seus programes. Per què han triat venir a Sant Llorenç, un petit poble de Mallorca que fins fa dos mesos ningú coneixia? Des del meu punt de vista, perquè saben que si fiquen aquest punt de “morbo” i “pobredumbre” (que ells mateixos s’han encarregat de vendre així, perquè ens han venut com un pobre poble devastat i destruït per la torrentada, i només la gent d’aquí, o que ha vengut de visita sap quina és la realitat) guanyaran molta audiència, perquè la gent voldrà veure els “pobres de sant llorenç, lo bé que s’ho passen, després d’haver-ho perdut tot…”. En fi, penso que és hora de fogir d’aquest paper de victimisme imposat, deixant de donar “bombo i platillo” per tants de mitjans. Ara és hora de seguir fent el que feim: el cap ben alt, mantenint el positivisme i la hermanor que tant ens ha caracteritzat com a poble. No necessitam sortir per la tele.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +12 (de 12 vots)
 2. Acte ridícul que mos marcarà per sa posteritat. A més, de ser una iniciativa destructora que afectarà negativament a sa vivència de sa festa de cap d’any a nes poble per als propis llorencins.

  Cap d’any sempre ha estat una festa familiar, en petit comité, on sa gent des poble sí que se reunia i feia pinya (per dues vegades a s’any que passa…)

  Buenos días Ana Rosa.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +6 (de 8 vots)
 3. Més enllà de que pugui agradar o no, Tele 5 és una cadena privada i vendrà a Sant Llorenç a fer un negoci, i des del primer dia de la torrentada vaig dir que no hi havia res més miserable que voler treure profit econòmic o de qualsevol classe amb les desgràcies i els morts dels altres. Per fer-vos una idea Telecinco cobrava 250.000€ per emetre el primer anunci de l’any + 125.000 per posar publicitat al costat del contador de raïms de les campanades de cap d’any de fa tres anys. Crec que l’equip de govern hauria d’aclarir i detallar l’acord amb el que ha arribat amb Mediaset, perquè no ens enganyem, Mediaset no fa el comunicat si abans no hi ha el vist i plau de l’ajuntament.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +5 (de 7 vots)
 4. He preguntat en l’Ajuntament què paga telecinco per transmetre les campanades des de Sant Llorenç, i la resposta ha sigut que no paga res. Que és un acte on ambdues parts hi surten guanyant. Què trobau?

  VN:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +1 (de 7 vots)
 5. Primer, que no les crec una paraula Joan. Algú s’omplirà ses butxaques.
  I segon, que hauriem d’aturar-ho sigui com sigui.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +1 (de 7 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada