Concert de Nadal de la coral Gent Gran Punta de n’Amer i Banda de Música de Sant Llorenç

El divendres dia 4 de gener, tingué lloc a l’Auditori Sa Màniga de Cala Millor el tradicional concert conjunt que fan cada any la Coral Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma i la Banda de Música de Sant Llorenç. La primera part del concert va anar a càrrec de la coral dirigida per Margalida Barceló, i acompanyada per la pianista de la coral Margarita Roig. Cantaren: Joia en el món, El desembre congelat, Yo té diré, Ave Maria, Shivago- Melodie, i Hal·leluia de Leonard Cohen. Un bon concert de la coral on cal destacar l’Ave Maria de B. Sales, amb arranjaments de la directora Margalida Barceló.

La segona part del concert la Banda de Música de Sant Llorenç dirigida per Pere Siquier, el qual va elegir per encetar el concert de Nadal, l’Ave Maria atribuïda a Guilio Caccini, aquesta obra la va fer realment el compositor rus Vladímir Vanílov, la banda en va fer una versió molt especial d’aquesta Ave Maria. Segons el director Pere Siquier, la idea de fer-la amb el violi va ser del trompeta solista de la banda Vicens San Cristobal, que a més és un bon violinista i heu va proposar al director, el resultat, una obra d’una gran bellesa i molt encertada que va agradar molt al públic assistent. A més tocaren: Blanca Navidad, The Young María de Charles Gounod, amb arranjaments especials per a banda de Ted Huggens, que la va modernitzar un poc.

El director no volia que la banda toques les típiques nadales de sempre i va elegir per a les tres primeres peces del concert, obres relacionades amb la nativitat, i l’alegria de néixer. La quarta obra escollida va ser: l’Alleluia!Laudamus Te, d’Alfred Reed, el gran mestre d’obres per a banda, és una obra per a banda, percussió, i òrgan, per a aquest concert el director va convidar a l’organista de la coral, Margarita Roig a tocar-la amb la banda.
Un bon concert de Nadal i una molt bona elecció per part del director que va encertà de ple en el repertori, un concert de Nadal que tancà un any de concerts molt especials de la banda llorencina.

Per acabar el concert conjuntament coral i banda interpretaren:What a Wanderful Word, una cançó de jazz que va fer molt famosa en Louis Armstrong i Alegria.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada