Petits formats per a grans artistes. Exposició col·lectiva

Petits formats per a grans ocasions. Exposició col·lectiva. Torre de ses Puntes (Manacor) Inauguració dia 8 de febrer a les 20 h. Horari: dies 9 i 10, de 10,30 a 13,30 h i de 17 a 20 h. Llevant en Marxa i Ajuntament de Manacor.

Les primeres manifestacions artístiques tenen més de 60.000 anys. En aquella època, evidentment, no existia el concepte d’art tal com l’entenem avui dia. Però no hi ha dubte que, entre altres coses, l’art ens ajuda a conèixer què som i d’on venim. També, paradoxalment, podem entendre l’art com a principi d’incertesa: no es tracta d’esbrinar què vol dir l’artista sinó de posar en dubte allò que ens pensam que sabem, si pot ser, de manera creativa, original, inèdita. En aquest sentit, aquesta tasca d’investigació artística manté una relació poc reconeguda amb la ciència, amb el mètode científic. D’aquí, en part, el procés d’estranyament, de desfamiliarització, que converteix la representació plàstica d’un objecte o una imatge en una obra estètica.

Petits formats per a grans artistes trobareu quaranta-quatre motius que us permetran fer un exercici de sinceritat estètica i d’autoconeixement. I és així perquè quaranta-quatre artistes han donat la seva obra a un projecte de solidaritat promogut per Llevant en Marxa que en aquesta ocasió tindrà cura, no ho dubteu, del nostre esperit. Afortunat qui hagi pogut visitar aquesta exposició, perquè haurà tingut un moment de repòs a la seva vida per contemplar la diversitat artística.  Quaranta-quatre obres entre les quals, ben segur, sereu capaços de trobar aquella que us emocioni o us inspiri; aquella que us commogui, incomodi o us malmeni; aquella que us faci dubtar o, tal volta, vessar una llàgrima o dibuixar un somriure. Si és així, ens podem donar per satisfets. Tot plegat haurà tingut un sentit, un instant de transcendència i quietud en una època de tensió permanent i de comunicació de baixa intensitat.

Artistes

Miquel Brunet, Maria Huerga, Miquel Segura, Caterina Bonnín, Joan Costa, Velcha Vaelchev, Ñaco Fabré, Miquel Febrer, Joan Soler, Toni Salom, Dolors Comes, Ada Martínez, Joan Pascual, Maria Martínez, Joan Roig, Serafí Sard, Vicenç Ochoa, Menéndez Rojas, Aníbal Cadamuro, M D Mateos, Jorge Azri, Salvador Llinàs, Joan Gisbert, Tomàs Quintana, Sitges Febrer, Llorenç Femenies, Pep Coll, Llorenç Garrit, Jesús Ballester, Miquel Mesquida, Tolo Albertí, José Aranda, Joan Guerra, Rogelio, Carme Fuster, Malena Tous, Fèlix Coll, Maria Vich, Maria Morgades, Damià Jaume, Llorenç Ginard, Luis Maraver, Miquel Peñaranda, Pascual de Cabo.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada