El garriguer d’Infern a Cent per Cent

Antoni Riera, entre altres coses professor i periodista, en el darrer Cent per Cent mostra una crònica de l’adaptació teatral de Pau Quina treta de la narració El garriguer d’Infern de Salvador Galmés. 

Vegeu la crònica

4 comentaris a “El garriguer d’Infern a Cent per Cent

 1. si no fos estat per la seva tasca ingent en l’estudi i classificació de les obres de Ramon Llull, hauria pogut, amb la seva ploma vigorosa, esser un dels novel·listes amb més nervi de la literatura catalana.
  Quanta ciencia i coneixements han taponat les religions!!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
  • Certament Antoni, però tot depèn de la mirada. Recordo una interessant conversa entre Gabriel Janer (que defensava la idea del literat tocat, de forma presumpta, per l’estructura religiosa) i Pere Rosselló -que féu la tesi doctoral sobre la figura de Galmés- que defensava el paper de “servidor de la terra i la pàtria” al orientar la seva energia vers les obres de Ramón Llull.
   Sens dubte les religions han taponat -llargament i contundent- la ciència i el coneixement, però no sé amb certesa si aquesta realitat, és atribuible al cas de Galmés

   VN:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada