Mostra’m com aparques i et diré…

El respecte que tens al dret dels altres!.
Resulta obvi. Si de cada dia hi ha més cotxes, s’incrementa la dificultat per aparcar vora ca teva. Sobre tot els vespres, quan la majoria dels que treballen a fora son a casa.
Tots coneixem persones barrudes, aquelles que estacionen el cotxe “a la seva manera”. Tant és si és s’ha de deixar vora un cantó, com davant un gual permanent, o si per petar la xerradeta han d’interrompre el trànsit de tota la via. Faltaria més!

Després hi ha les persones “que no miren prim”. Respecten els senyals de trànsit però es senten singularment importants. Tant que a vegades estacionen bé i altres ocupen elles soles l’espai on, ben ordenats, hi cabrien dos vehicles.

Sortosament, la majoria són curoses i procuren respectar, amb lògica, les distàncies. Si tots els habitants actuàssim com els barruts o com els poc primmirats, resultaria encara més difícil aparcar en el carrer.

(Imatge: moto sobre la retxa)

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada