Lectura de Salvador Galmés

Emmarcat dins el dia del llibre, Card.cat avui organitza la ja habitual lectura d’un relat de Salvador Galmés. Serà avui a l’Espai 36 a partir de les 20 hores.

El relat escollit, aquest pic, defuig del típic tenebrisme d’algunes històries de Salvador Galmés i abraça més el costumisme i la descripció realista. Es tracta d’Ara fa vint anys! (els reis) i és una breu descripció de com d’infant Salvador Galmés vivia al seu poble, Sant Llorenç, la representació popular del rei Herodes. 

El relat ens servirà per fer una mirada ancestral a com era el poble devers el 1890 i com es representava aquesta obra tan nostrada que és el rei Herodes ja que Salvador Galmés no escatima detalls per descriure-ho (els noms imalnoms dels actors i tot, alguns dels quals encara conservam).

Vos hi esperam!!!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada