Inauguració de les festes de Son Carrió 2019

Maria Juan Garcias ens ha fet arribar la següent notícia, referida al començament de les festes de Son Carrió:

Ahir vespre va tenir lloc el pregó de festes a Son Carrió, que va ser duit a càrrec de la Dra. Mª del Mar Leza Salord, biòloga i professora de la Universitat de les Illes Balears (UIB) i que fou acompanyada pel nostre batle, Mateu Puigròs.

El pregó, titulat “El meravellós món de les abelles”, es va centrar -precisament- en aquest insecte, l’abella, que enguany enrrevolta totes les festes populars de Son Carrió.

La doctora va parlar de la importància d’aquest animal per a l’agricultura, i va relatar una sèrie d’anècdotes molt interessants sobre la “societat de les abelles”, afirmant que “s’assembla molt a la vida en societat de noltros, els humans”.

“Visca la magia de les abelles i de ses festes de Son Carrió”, va dir la professora per acabar l’acte.

Seguidament, ballaren els caperrots de Son Carrió, acompanyats pels Xeremiers des Puig de sa Font. En concret, ballaren l’himne de Sant Miquel del pare Antoni Matheu. Acte seguit, s’inauguraren les totes les exposicions. I, finalment, hi va haver un aperitiu amenitzat amb el grup Martini Boys a la Plaça de ca n’Apol·lònia.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada