Molta vida

Des del Parc Natural de Llevant ens envien aquesta informació:

Al Parc Natural de Llevant hi ha molta vida.
Avui dissabte dia 10 de maig la biòloga Macu Ferriz ens ha introduït en el món dels insectes. Ens ha explicat les classificacions dels invertebrats. També hem aprés la relació que tenen els insectes amb les plantes, amb els animals i la importància de l’equilibri dels ecosistemes. Ens ha ensenyat les tècniques per poder observar els insectes de prop i amb que fixar-nos per identificar les diferents espècies. Un matí de descoberta del micro món que ens envolta.

Parc Natural de la Península de Llevant
Tel. 606 096 830.  Apartat de correus núm.76, 07570 Artà

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada