Dans’illot 2019! tornar a ballar després de la torrentada

– El Dans’illot és un festival de dansa que té lloc a s’Illot i reuneix les escoles de dansa del municipi de Manacor per crear un espectacle conjunt. – Enguany, el tema de la mostra serà la torrentada del 9 d’octubre i els esforços que les persones voluntàries varen fer i fan per tornar a la normalitat. – El Dans’illot es reinventa en la seva 11a edició i oferirà dos espectacles i un taller obert al públic i participants.

MANACOR. El proper 20 d’agost tindrà lloc l’11a edició del Dans’illot, el festival de dansa de s’Illot que aplega escoles de ball del municipi i persones que es dediquen a la dansa. Enguany la mostra girarà entorn la torrentada del passat 9 d’octubre que va afectar greument la zona i va desembocar a s’Illot. La vetllada vol donar una mirada directa sobre la catàstrofe i els mesos posteriors, narrant-ne tant les conseqüències, els esforços i la unió de la població per refer-se’n.
El festival es dividirà en dos espectacles situats en dos escenaris diferents de la vila. D’una banda, el Dans’illot Kids on actuaran els ballarins més joves i que es focalitzarà en les conseqüències a nivell ambiental de la catàstrofe. De l’altra, l’espectacle central del Dans’illot 2019 que parlarà de les conseqüencies emocionals i agrairà la feina dels voluntaris que van unir-se durant els mesos posteriors netejant la platja i tornant a lloc tot el que la torrentada va moure.

A partir d’aquesta 11a edició, el festival Dans’illot fa un gir i aposta per la unió de tots els grups de ball del municipi per tal de donar una perspectiva múltiple sobre un únic tema. Així mateix, també s’impartirà un taller de dansa urbana i contemporànea obert als assistents i participants del festival.
El Dans’illot és un esdeveniment que des de fa més de 10 anys mostra la feina que fan durant l’any les escoles i grups de ball de la zona. Té lloc a s’Illot durant les festes d’agost i cada edició aplega centenars de ballarines, ballarins i amants de la dansa sobre l‘arena de la platja.

Més informació: instagram.com/dansillot
Horari 20 d’agost: Taller de dansa — 18h. Plaça des Llop
Dans’illot Kids — 19h. Plaça des Llop
Dans’illot 2019 — 21h. Plaça des Mollet
Contacte de premsa: Marga Salas
Organitzadora del Dans’illot
margasalas91@gmail.com
600 50 35 25

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada