Resultats de la Cursa dels Malalts de Turmell 2019 i qualcunes imatges extretes de les xarxes

La cursa d’ahir va gaudir d’un nivell altíssim no tan sols pel que fa als participants, sinó per les velocitats que s’hi varen registrar. Més d’una quinzena d’atletes varen baixar dels quatre minuts per quilòmetre de mitjana a un terreny poc propici per a fer-ho. Realment espectacular, tant com l’organització de la cursa.

Jo, entre que la gent d’Elitechip no havia penjat els resultats en PDF com sol fer sempre, que jo no vaig poder fer fotos i que duia una pallissa considerable i ni les mans ni el cap no hi anaven, dinar de diumenge a fora i platja, no he trobat el moment de penjar els resultats de la cursa fins ara.

Més avall dels resultats hi trobareu inserides imatges de la cursa extretes de les xarxes socials.

Resultats Cursa Malalts de Turmell 2019

Resultats de la Cursa Running està de moda

Resultats de la Cursa de Marxa Nòrdica

Un comentari a “Resultats de la Cursa dels Malalts de Turmell 2019 i qualcunes imatges extretes de les xarxes

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada