Agraïments al CEIP Mestre Guillem Galmés

Ara fa dos anys començarem la nostra iniciativa de donar primers auxilis a les escoles.

No va ser fàcil potser per la incredulitat de la gent o per la manca de coneixements que tenim la població refent a aquests temes, però si bé és cert, és que sense el suport del professorat de l’escola CEIP Mestre Guillem Galmés aquesta aventura no hagués estat possible.

Sempreheu estat disposats a donar-nos una mà tot i que en un principi pogués ser complicat. Gràcies per col·laborar amb nosaltres i acollir-nos sense prejudicis donant així l’empenta que necessitàvem per apostar per la nostra idea.

Gràciesde tot cor. Isabel, Miquel Àngel, Joana Maria, Maria Bel i Carme

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada