Participació dels Malalts de Turmell d’aquest cap de setmana

Començava la participació dels Malalts aquest cap de setmana amb 4 participants a la distància de 9’2 Km de la cursa “Total Rostoll” de Són Macià, dels qui en va sobresortir sobre la resta en Nofre Nadal, que va aconseguir la quarta posició amb un impresionant ritme de 4’05 amb un traçat ple de costes, en Joan Gomila va quedar setè amb un ritme de 4’11, en Pedro Santandreu vuitè amb un ritme de 4’17 i al cap d’una estona (una bona estona 😂😂) vaig arribar jo, a la quinzena posició i un ritme de 4’35
Aquí podeu consultar els resultats absoluts de la cursa de 9’2 Km i la de 4’6 Km

Pel que fa a avui diumenge, de bon matí en Gaspar Mesquida i en Nofre Nadal (sí, el mateix d’ahir, no n’hi ha dos d’iguals per paga) prenien part a la Sisena Trail Solidària de la PB Els Tamarells a Felanitx amb un recorregut no cronometrat, ja que no és una prova competitiva, de més de 16 kilòmetres. Tot i això puc donar fe de que han arribat dins els grups que encapçalaven aquest assaig solidari i com podeu veure tampoc han perdut les ganes de riure i fer bromes 😂😂.

Val a dir que el Club dels Malalts de Turmell ha donat una jaqueta del club com a obsequi a la rifa benèfica que hi ha tengut lloc i a on també s’hi podien trobar una camiseta signada d’en Leo Messi, pilotes signades per en Rafel Nadal i equipacions del Mallorca, Balears, el ciclista artanenc Enric Mas o la futbolista Mariona Caldentey, entre molts d’altres.

Tot seguit podeu veure un breu vídeo de la partida i l’arribada d’aquest recorregut, per veure’n unes imatges picau aquí.

Canviant de poble i de comarca, a sa Pobla s’hi disputava avui la vuitena edició de la seva duatló a on en Xavi Martínez Vaquer s’ha situat a la meitat de la taula. Bona actuació d’aquest jove atleta llorencí (17 anys) que sí no es desbarata comença amb molt bones formes. També ha pres part a aquesta duatló en Ricardo Pascual Ferrer, que ha aconseguit completar la prova amb un temps de 1:35:18. Podeu consultar el resultat d’aquesta duatló aquí.

Pegant un bot al continent, avui en Miquel Febrer Sancho ha participat a la marató de Màlaga, que ha completat els 42 Km amb un temps total de 4:09:22.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada