Roig! presenta el seu nou treball musical “Dsic Estrella”

El proper divendres, 14 de febrer, a les 21.30 h, la banda manacorina Roig! presenta el seu darrer treball discogràfic Disc Estrella a Can Lliro (Carrer d’en Joan Lliteras, 42, Manacor).

La banda al complet (Simó Femenias a la veu, Juanjo Tomàs i Toni Servera a les guitarres, Rafel Adrover al baix, Joan Toni Calero a la bateria i Rafa Capó als teclats) ompliran l’emergent sala de concerts amb el seu estil inconfonible.


La increïble, única, penetrant i distintiva veu del grup, es fondrà amb el seu joc continu de guitarres, hereu a parts iguals del rock psicodèlic dels anys seixanta i del pop britànic més actual, amb les bases rítmiques sòlides i amb la màgia dels teclats.

En aquest concert, la formació presentarà els dos nous temes que s’inclouen dins el seu darrer treball discogràfic (Queda una estona i Un món) i interpretarà un acurat recopilatori que inclou algunes de les millors cançons de la seva carrera musical.

Sens dubte, és una oportunitat única per gaudir d’aquesta formació musical de pop mallorquí que sempre ens fa vibrar al ritme dels seus temes musicals als seus magistrals directes.

Les entrades, que tenen un cost de 7 € (anticipades) i 10 € (a taquilla), es poden adquirir al mateix Cafè Can Lliro o a través del web.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.