El fenomen Montoro

Sortir a la tele no sempre és un camí de roses. De sobte et converteixes en focus d’atenció de gran part de la població, cada una de les teves frases és mirada amb lupa, el teu comportament psicoanalitzat, i llavors tothom diu la seva (i ara que existeixen les xarxes socials, encara més). 

Aquest dies, de fet, en Miquel Montoro ha passat de ser un fenomen diguem que “local” (més bo de dur) a ser-ne un d’estatal (molt més complicat), a partir de la seva participació en el programa de Movistar plus La Resistencia i al fet que un d’aquests youtubers capdavanters l’hagi enllaçat a la seva pàgina. De cop el bo d’en Miquel ha passat a ser examinat per milers i milers de persones més (cadascú amb els seus interessos i les seves manies). Tant és així que ell, que en teoria només xerra de foravila i productes artesans, ha acabat sent centre de discussió lingüística (els de Vox el posen com a “exemple d’al·lot mallorquí que no sap parlar castellà” sic); de mallorquinitat (Antoni Riera a l’Ara Balears),  o de diversitat lingüística (a El País).

Quasi res!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.