Documental A vegades somiam online

Ens sumam a la campanya “Queda’t a casa” publicant gratuïtament online el documental que Rafel Gómez Oliver i un servidor (Pau Quina) van fer fa uns anys sobre un grup de teatre d’APROSCOM (Manacor). Un vídeo de 30 minuts esperançador i positiu sobre un grup de persones entranyables que junts remen junts per aconseguir el seu somni (just el que feim nosaltres ara, salvant les distàncies). Un poc d’optimisme i emotivitat ve bé en dies com aquests.

El documental es va estrenar fa uns cinc anys i ha estat emès per IB3 televisió. Ara el podreu veure a un sol clic i gratuïtament. Esperem que, així, vos faci més bona de dur la quarantena.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada