Opinió respecte al Covid-19 de Xavier Cabrera, regidor del Partit Popular

Opinió respecte al Covid-19 per part de Xavier Cabrera Bauzà, regidor del Partit Popular de l’Ajuntament de Sant Llorenç, sense delegació.

Davant aquesta situació que està vivint tot el món i faig especial èmfasi a Espanya, me sorgeix una pregunta bastant simple i que tots coneixem: no és millor prevenir que curar?
Durant aquestes setmanes de confinament li he estat donant moltes voltes a aquesta pregunta, que pareix molt simple, però que li don molta rellevància davant la situació actual.
Aleshores, si la pregunta que coneixem gairebé des  que érem molt petits és tant certa, no entenc com tenint l’exemple de Xina, així com del nostre país veïnat que és Itàlia no s’activés l’estat de l’alarma molt abans. Especialment, quan els casos d’infectats pel virus era de 20 o 30 . En canvi, païssos com Portugal o Dinamarca sí varen activar el protocol d’alarma molt abans que la xifra d’infectats i morts augmentés.
No puc assegurar si actuant en més seny i responsabilitat la situació hagués estat millor o pitjor perquè no som expert en el tema. Però sí que hagués intentat prevenir abans que curar, cosa que el Govern no ha fet. Independentment del color que estigui en el poder en aquests moments, ja que aquest fet extraordinari no entén de colors, però sí requereix de responsabilitat, perquè darrere aquest virus hi ha moltes morts, així com diversos problemes econòmics, socials, sanitaris, entre d’altres.

Per acabar, m’agradaria donar les gràcies a tots els professionals que estant ajudant dia a dia a la lluita contra el Covid-19. També aprofito per donar el condol a totes aquelles famílies que han perdut familiars a causa del virus.

Molta precaució i no surtis al carrer si no és estrictament necessari. Junts en sortirem, com n’hem sortit en altres ocasions.

Gràcies

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada