Recomanacions en sèrie (4)

Genius (Netflix)

Aquesta sèrie compta amb la producció de la prestigiosa National  Geographic, fet que podria fer pensar que es tracta de documentaris a l’estil dels que ha anat fent fins ara i que li han donat la fama que té, però es tracta de sèries basades en les vides de coneguts personatges relatant-ne els fets més rellevants. Les dues temporedes que han sortit fins ara estan dedicades a Albert Einstein i a Picasso, aquest darrer interpretat per Antonio Banderas. Els capítols aconsegueixen mantenir l’interès de l’espectador de principi a fi, i a més ho fan explicant la vida d’aquests genis que varen canviar el món.

Umbrella Academy (Amazon Prime TV)

L’editorial Dark Horse és la tercera editorial de còmics a nivell mundial després de les totpoderoses Marvel i DC. Entre les seves edicions més conegudes s’hi troben Sin City i 300 del dibuixant Frank Miller, però també el còmic Umbrella Academy d’en Gerard Way, que ens presenta a una família amb poders especials, però també amb personalitats traumatitzades i divergents entre ells. Tanmateix, poc o molt, hauran d’acabar unint els seus esforços per aconseguir vèncer els diversos enemics. No espereu en cap cas el típics superherois acolorits i simpàtics, es tracta d’una sèrie de superherois diferent i aquesta és potser la gràcia que li han trobat els seus seguidors.

 

Atípico (Netflix)

En Sam Gardner és un jove de 18 anys amb una personalitat molt marcada a causa d’estar situat a dins de l’espectre autista. La sèrie compta amb moments divertits però també qualcuns d’agres, sobretot pels problemes familiars i diferències d’opinió entre el seu pare i la seva mare. Una germana que sempre li fa la punyeta però que també l’estima amb bogeria, és gairebé sempre la seva millor aliada i tant a ca seva, com a l’institut.

The Americans (HBO)

En Philipp i n’Elizabeth Jennings són dos espies de la KGB que el govern soviètic infiltra als Estats Units d’Amèrica en temps del president Ronald Reagan als anys 80. La missió d’aquests espies és aconseguir informació important al voltant del govern estat-unidenc juntament amb la resta d’espies soviètics que es troben allà i que es controlen uns amb els altres perquè cap d’ells tengui la temptació de integrar-se plenament al món capitalista i abandonar les idees comunistes i aleshores de cada cop més decadents de la Unió soviètica.

House of Cards (Netflix)

Una excel·lent sèrie que no és novetat per a bona part de la gent, però que seria una injustícia no posar-la a aquesta llista. Protagonitzada per Kevin Spacey i Robin Wright, versa al voltant de la carrera d’un representant congressista dels Estats Units i la seva carrera i ambició per arribar a ser-ne el president. Com a fet curiós, sovint els protagonistes d’aquesta sèrie es giren cap a la càmera i expliquen “de tu a tu” durant uns segons a l’espectador, el perquè de les seves decisions o quelcom que en aquell moment por resultar-li d’interès. Aquesta sèrie està basada en una sèrie anglesa del mateix nom i els seus capítols compten amb directors diferents a cada un d’ells, pel que tot i seguir l’argument, sovint s’hi fan diferents les diferents factures que hi aporta cada director.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.