Recomanacions en sèrie (6)

Avui les recomanacions seran de sèries que encara no he vist personalment, però que gent coneguda m’ha recomanat.

Madam CJ Walker (Netflix)

Sèrie que parla de la que és considerada com la primera dona empresària milionària de la història dels Estats Units. Na Sarah Breedlove, coneguda com a CJ Walker, va passar des de la pobresa més absoluta a ser multimilionària gràcies a la seva empresa de cosmètics, que va orientar als problemes de cabells que patien les dones negres, oferint-lis productes de qualitat i perruqueries a un cost raonable pel seu poder adquisitiu i empoderant-les tant pel que fa als canons de bellesa, com per la seva entrada al món laboral més enllà dels sous precaris que havien cobrat fins llavors.

Killing Eve (HBO)

Killing Eve és una sèrie de televisió britànicoestatunidenca produïda per Sid Gentle Films per a la BBC Amèrica. Es basa en la saga de novel·les Codename Villanelle de Luke Jennings i està adaptada a la televisió per Phoebe Waller-Bridge. La primera temporada, de vuit episodis, es va estrenar el 8 d’abril del 2018, i poc després es va renovar la sèrie per a una segona temporada. Eve Polastri (Sandra Oh), agent del Servei de Seguretat britànic, investiga la traçuda assassina psicòpata Villanelle (Jodie Comer), mentre totes dues s’obsessionen mútuament.” (Extret de la Viquipèdia)

The Mandalorian (Disney+)

“The Mandalorian (també coneguda com Star Wars: The Mandalorian) és una sèrie de televisió estatunidenca de western espacial que s’estrenà a Disney+ el 12 de novembre de 2019. Es desenvolupa a l’univers de Star Wars, i té lloc cinc anys després dels esdeveniments de El retorn del Jedi. Segueix els passos d’un solitari pistoler aparentment mandalorià que resideix en un lloc més enllà de l’abast de la Nova República” (Extret de la Viquipèdia). Apart de per l’argument la sèrie s’ha fet famosa per l’aparició d’un personatge anomenat “The Child” (El nin) que sembla ser de la mateixa espècie que el mític Yoda de les pel·lícules de Star Wars.

Westworld (HBO)

“Westworld és una sèrie de televisió del gènere de ciència-ficció creada i desenvolupada per Jonathan Nolan i Lisa Joy per a la cadena de televisió americana HBO. És una de les sèries més famoses i importants de la cadena. Es basa en la pel·lícula homònima de 1973, escrita i dirigida pel novel·lista nord-americà Michael Crichton. La sèrie narra la història d’un parc temàtic futurista anomenat Westworld, ambientat en l’època dels westerns americans. Degut a l’èxit d’audiència als Estats Units, HBO va llançar un segona temporada que va començar el dia 22 d’abril de 2018 i que consta de 10 capítols, com la primera. La tercera, tot i estar confirmada pels creadors de la sèrie i per HBO, encara no té data d’estrena. Segons la mateixa cadena de televisió, la sèrie tracta sobre “una obscura odissea sobre el despuntar de la consciència artificial i l’evolució del pecat. Situada en una intersecció del futur més proper i del passat reinventat, s’explora un món en el qual tots els desitjos humans, no importa que nobles o depravats, poden ser consentits”. (Extret de la Viquipèdia).

Me llamo Earl 

“Els seus intèrprets principals són Jason LeeEthan Suplee, i Jaime Pressly. Lee interpreta Earl J. Hickey, un delinqüent sense respecte per res ni per ningú, que només guanyar 100.000$ en la loteria d’una butlleta comprat amb diners robats, perd la butlleta en ser atropellat per un cotxe. Mentre es troba convalescent a l’hospital la seva dona li fa signar el divorci, i és llavors quan, a través de la televisió, descobreix el karma arran d’un comentari de Carson Daly en el seu programa. El descobriment del karma, li fa replantejar la seva vida, a la qual decideix donar un gir a millor.” (Extret de la Viquipèdia).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.