Consells de l’amic i mecànic de Son Carrió, Joan Santandreu, per tenir cura del cotxe amb temps de crisi

Preocupada pel meu cotxe que no marxa com abans de la crisi del COVID-19 degut el confinament, vaig demanar consells al meu amic i mecànic Joan Santandreu, per tenir cura del cotxe i evitar que es faci malbé per la falta d’ús durant el temps de reclusió. Consells que em complau compartir amb tots els lectors de www.card.cat.

Consells Joan Santandreu.
Hola, Magdalena, el problema més probable (quan un cotxe no marxa) el que pot passar és que la bateria es vengui abaix i es faci malbé, per aquest motiu (de no marxar el cotxe), s’haurà de canviar la bateria.
Com es pot preveure o evitar el problema? El meu consell com a professional és posar-lo en marxa com a mínim un pic cada la setmana i tenir en marxa un mínim d’uns 10 minuts. Sempre s’ha de tenir la precaució de posar el cotxe en marxa fora de la cotxeria, a l’aire lliure.

Un altre problema que pot passar a un cotxe quan està massa temps aturat, és que els pneumàtics (rodes) perdin un poc de pressió. Això serà un poc més complicat, perquè sinó es té un compressor i un rellotge per inflar-les, és difícil. En tot cas si necessiten el cotxe també és pot anar a una benzinera o al taller si tenen obert.

Pel que em demanes si faig feina, jo vaig prendre la decisió de tenir tancat i fer feina a porta tancada, ja que l’ordre era tancar quan va començar el problema que ens ha afectat a tots, de totes maneres, l’ordre de tancar no estava massa clara com ho havíem de fer, per tant, jo vaig prendre la meva pròpia decisió, vaig posar un rètol a la porta explicant el motiu del tancament, i al meu telèfon mòbil, així si qualcú té problemes deixen el cotxer a fora i les claus a una bústia especial on només els agafo jo, i en estar acabat el aviso i el venen a recollir. Hi ha hagut gent amb problemes i vaig considerar que no podia deixar d’ajudar.
Molts gràcies Joan, seguiré el teu consell i posaré en marxa el cotxe, cada parell de dies com em recomanes.

2 comentaris a “Consells de l’amic i mecànic de Son Carrió, Joan Santandreu, per tenir cura del cotxe amb temps de crisi

  1. Gràcies pels consells. Ben cert el tema de la bateria, cal tenir-ho molt en compte.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: +1 (de 1 vot)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada