Fotos de l’actuació dels Xeremiers des Puig de Sa Font i la Banda de Música Local de Son Servera en honor la Mare de Déu del Carme de Cala Bona

Enguany, a l’hora de confeccionar el programa de les festes de Cala Bona, la regidora de Festes de l’Ajuntament de Son Servera, Marga Vives, heu va tenir difícil, ja que la incertesa era total en quant el que es podria fer degut a les especials mesures de seguretat vigents degut al Covid 19.

Al final, es va anunciar que el divendres dia 17 de juliol, hi hauria actuacions del Circ Bover a l’aire lliure davant l’hotel Cala Bona, amb totes les mesures de seguretat necessàries per fer passar a totes les famílies una hora de diversió, això sí, reservant una entrada gratuïta.

El dijous, festivitat de la Mare de Deu del Carme, a diferència d’altres anys, la missa solemne en honor a la Mare de Déu del Carme, no va ser al moll de Cala Bona, es va celebrar pel rector de la parròquia Nostra Senyora dels Àngels de Cala Millor i Cala Bona, Fra Pere Vallespir, a l’església de Cala Millor.

Al moll de Cala Bona, es reuniren petits grups de veïnats i mariners (unes quaranta persones) a sopar de pa i taleca, entre els quals hi va ser present la regidora de Festes, Marga Vives, i van treure la Mare de Déu del Carme, que les dones de Cala Bona havien adornat com els altres anys, tot i que no havia de presidir la tradicional missa al moll de Cala Bona, n’hi la processó marinera.

No s’havia anunciat cap actuació i a les 20:30 els Xeremiers des Puig de sa Font feren al moll una actuació amb les millors cançons del seu repertori, i a les 21:30 h heu va fer la Banda de Música Local de Son Servera, tots els músics en peu i respectant les mesures de seguretat i distància entre els components de la banda amb el seu director Joan Antoni Ballester, feren un molt bon concert d’havaneres, que van agrair els presentes que gaudiren d’una celebració de la Patrona de Cala Bona, molt diferent a les celebracions multitudinàries d’altres anys, amb la processó marinera on acudien nombroses embarcacions, visitants, i a més de la gent de Cala Bona, nombrosos turistes.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada