Clausura de la Trobada Musical d’Estiu 2020 del Conservatori de Felanitx

El divendres dia 17 de juliol,es va celebrà l’acte de clausura de la Trobada Musical d’Estiu 2020 organitzada pel Conservatori de Felanitx. Enguany degut el llarg confinament i a les actuals circumstàncies ocasionades pel Covid-19, en principi el director del conservatori Joan Oliver, i el seu equip, havien decidit anul·lar enguany la trobada d’estiu, va ser a petició dels pares dels alumnes que insistiren ja que els joves necessitaven més que mai poder retrobar-se amb els seus companys i professors per a poder gaudir de la música, i la diversió després del llarg confinament. El conservatori va invertir amb mampares i mesures de seguretat per a poder garantir la seguretat i distanciament dels alumnes i professors.

Tots els dies tenien diversitat de tallers musicals on hi podem destacar: un taller de Jam sesion, taller coral, taller de composició aplicada, tallers de cos i moviment i expressió corporal, entre d’altres! Una gran diversitat d’activitats noves pels assistents, on sembla ser que ho van gaudir amb la diversió assegurada.

Ben aviat s’esgotaren les 43 places disponibles, ja que els professors encarregats la trobada d’enguany són bones peces per a garantir la motivació i la diversió en aquests encontres. Una trobada dirigida per Vicenç Bausà, Costin Anastasescu i Agustina Miquel, també contant amb la col·laboració del pianista Joan Jaume Oliver. Un equip docent amb ganes de fer música i amb molt bones expectatives cara a les properes trobades, amb noves propostes i nous tallers! Què la música no aturi!

La clausura de la Trobada musical d’Estiu 2020 del Conservatori de Felanitx, sens dubte, ha resultat ser una iniciativa reeixida i especial on tots els assistents han gaudit de la demostració amb mascaretes i distanciament però amb molta Música i diversió!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.