Els Malalts a la vintena edició de la Mitja Marató i 10 Km Illa de Menorca

El passat diumenge dia 1 de novembre es va disputar a Ciutadella una de les proves d’atletisme amb més carisma de les Illes Balears i de les poques d’enguany en les que els seus organitzadors han aconseguit llevar-se la por del damunt a l’hora de portar-la a terme, sempre tenint en compte que estaven recolzats pel Consell de Menorca i l’Ajuntament de Ciutadella.Dels Malalts de Turmell que hi feren acte de presència, 3 ho feren a la prova de la Mitja Marató, 1 a la prova dels 10.000 metres i 2 a la Cursa Popular Illa de Menorca per a menors de 18 anys.

A aquesta darrera, els atletes del club participants foren en Rafel Lluís Vicens Duran  i en Llorenç Brindis Soler, que acabaren classificats en la segona i tercera posició de la categoria Sub-16 respectivament.

Pel que fa a la cursa dels 10 quilòmetres, en Mateu Oliver va fer un temps de 49:33, molt per davall de les seves possibilitats, a causa de que en aquesta ocasió “donava costat” (no sé l’expressió que s’empra a l’atletisme, aquesta és la que es fa servir a l’hipica quan un participant es posa al costat d’un altre per marcar-li el ritme i donar-li coratge), a una altra participant.

A la cursa de 21’097 quilòmetres, la Mitja Marató, n’eren tres els participants del club llorencí: En Miquel Vicens Lliteras, que no va poder acabar la cursa a causa de dolències musculars, en Llorenç Brindis Esteva, que acabà la seva primera participació a una cursa d’aquesta distància amb un excel·lent temps de 1:35:31, i jo mateix.

Si voleu veure algunes imatges i els vídeos de les diferents arribades, les trobareu picant aquí.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada