Reunió de la Plataforma pel Tren de Llevant amb els equips de govern dels ajuntaments de la comarca

Representants de la Plataforma pel Tren de Llevant i els batles i batlessa de la zona i membres dels equips de govern dels ajuntaments de Manacor, Sant Llorenç, Son Servera, Artà i Capdepera s’han reunit telemàticament per parlar de la reactivació de la línia del tren de Manacor a Capdepera. Després d’analitzar la situació actual i les perspectives de futur s’ha acordat que els representants municipals, conjuntament amb els membres de la Plataforma sol·licitaran una entrevista amb el conseller

de Mobilitat i Habitatge del Govern de les Illes Balears per tractar la problemàtica del transport públic de la zona del Llevant de Mallorca i reactivar el projecte del tren.

S’ha valorat que és important que aquest projecte formi part de les actuacions que es duran a terme amb els doblers europeus que arribaran a Espanya per a la reactivació econòmica per fer front a la crisi provocada per la pandèmia. També s’ha analitzat la importància d’aquest transport per a l’economia turística de la zona.

A més de l’entrevista amb el conseller es prepararan mocions per tal que siguin aprovades pels ajuntaments.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada