L’Ajuntament de Sant Llorenç organitza activitats a les escoles i instituts

L’Ajuntament de Sant Llorenç ha organitzat diferents activitats educatives per a les escoles i instituts, tant per a la difusió de l’art contemporani com en el marc dels actes del Dia de l’eliminació de la violència contra la dona.
Aquest dilluns 23 de novembre, alumnat de l’escola de Son Carrió ha participat en tallers per conèixer l’obra de l’artista Broto. Per altra banda, aquest dijous 26 i aquest divendres 27 de novembre, la companyia Baal Dansa és present als instituts d’ensenyament secundari de Son Servera i de Porto Cristo per oferir activitats sobre el seu espectacle Ginoide, que es pot veure a l’Auditori sa Màniga aquest dissabte 28 de novembre.

Aquest article s'ha catalogat com a Local per Aina Nadal representant Sa Màniga. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada