El porter de l’Atlètic de Madrid, Grbic, dóna positiu de coronavirus

Malauradament el porter de l’Atlètic de Madrid, Grbic, ha donat positiu aquest divendres per coronavirus. Per això tots els jugadors del Cardassar  hauran de passar les properes hores la corresponent prova (test d’antígens) per descartar possibles contagis. 

Esperem que tot es quedi amb una anècdota i no haguem de lamentar cap rebrot. Cal pensar que el porter no és jugador de camp i el contacte amb la resta és més baix, per la qual cosa les possibilitats que hi hagi rebrot són més escasses.

Twit del Vardassar sobre la notícia  

Un comentari a “El porter de l’Atlètic de Madrid, Grbic, dóna positiu de coronavirus

  1. Esperam i desitjam que no hi hagi cap jugador contagiat. Enhorabona al CD Cardassar pel seu twit. L’esportivitat i el bon quefer per davant de tot. He de dir que m’ha sorprès un poc la reacció dels twittaires desfent-se en elogis cap al Carde. Està molt bé i és d’agrair però es veu que estan poc acostumats al senyoriu que tenim devers aquestes terres nostres.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada