Els Reis Mags d’Orient arribaren a Sant Llorenç amb una majestuosa carrossa

Els Reis Mags d’Orient, Melcior, Gaspar, i Baltasar, arribaren ahir dimarts a la nit al poble de Sant Llorenç, heu feren amb una majestuosa carrossa carregats de regals i joguines per als més petits en un dels seus anys més durs i difícils. La seva arribada al poble ompli d’alegria i felicitat als nins, i nines, que esperaven amb il·lusió els seus regals.
Enguany, degut a la Covid 19 per motius de seguretat, l’Ajuntament va penjar a les seves xarxes socials el tradicional discurs del Rei Baltasar i la seva patge reial. El regidor de Festes , Sergi Miquel, es mostrà molt satisfet de que els nins i nines haguin pogut rebre els regals i la visita dels reis d’Orient.
Fotos cedides pel regidor de Festes.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada