Món: llibres esporgats


Tots tenim temes que ens interessen especialment, i intentam cercar información damunt ells. Jo entro en llibreries o cerc amb l’ordenador i, a vegades, trob, algún llibre que m’interessa.

N’he comprat algun per internet i n’he trobats que duen un segell de “esporgat/expurgat”, provenent d’una biblioteca pública d’algun poble o ciutat.

Vaig quedar esglaiat el primer pic que me’n va arribar un amb aquest segell, era un llibre que m’interessava molt i l’havien esporgat d’una biblioteca que també es nodreix dels meus doblers.

Només, de moment, vull fer una pregunta: quins criteris se segueixen per tirar els llibres i qui ho decideix?

Només vull afegir que els llibres de la fotografia són tots esporgast, i són llibres de referència en el seu tema.

2 comentaris a “Món: llibres esporgats

  1. Segurament, amb el pas del temps alguns llibres queden obsolets. En tot cas s’ha de confiar en els criteris dels gestors de les biblioteques públiques. (Bona part de la biblioteca de ses Sitges es va muntar, mobles inclosos, amb fons esporgats de biblioteques. Valor sentimental molt, utilitat no gaire)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)
  2. També en tinc d’aquests, fins i tot en el punt verd vaig poder trobar una bona partida d’ells (eren d’una altra temàtica ) i tot ha de dir-se, almenys els operaris tenen el detall de guardar-los per si qualcú els vol.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada