Tercera representació de l’obra «Isabel-Clara Simó fa una copa amb els amics» a Sa Màniga

El passat divendres, 12 de març, es va dur a terme a l’Auditori Sa Màniga de Cala Millor l’obra teatral “Isabel-Clara Simó fa una copa amb els amics”. Aquesta peça teatral és un monòleg protagonitzat per l’actriu Cecília Genovart Llodrà i dirigit per Francesc Vernet Llobet.
És la tercera representació que es fa a l’Auditori Sa Màniga d’aquesta obra -la quarta de l’espectacle en si- en quatre mesos i, tot i haver-se representat la setmana abans al mateix municipi, a l’Espai 36 de Sant Llorenç des Cardassar, la funció va ser un nou èxit i va tenir més d’un 60% de públic, tot respectant les mesures de distància i de seguretat.
L’obra, d’una hora de durada, es basa en un format entrevista, pel mateix públic, a la Isabel-Clara Simó convertida en un espectre hamletià. Els espectadors, davant aquesta implicació activa, es van veure molt receptius a l’hora d’encarar el paper d’entrevistador i llegir les preguntes.
Pel que respecea a l’actriu, tot i ser mallorquina, es pot dir que fa dubtar a tota persona que l’escolti parlar: adoptant amb gran destresa el paper de catalana amb deixos valencians.
Na Cecília, durant la funció, va interpretar una Isabel-Clara Simó molt segura de si mateixa i demostrant una maduresa, tant del personatge com de la mateixa actriu com a professional. La seva actuació et transportava de seguida als racons més íntims de la vida de la Simó.
En resumint, una gran feina de l’actriu i de la direcció de Francesc Vermet, ja que en tot moment va sortir a llum el treball que hi ha al darrere l’espectacle.
El proper divendres, 26 de març, l’obra es representarà al Teatre d’Artà, en el marc del Cicle de Teatre Íntim i, pròximament, a altres teatres de Mallorca.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada